

Tieto stránky používajú na svoje fungovanie súbory cookies, ktoré sa ukladajú do Vášho počítača. viac informácií |
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia |
Prijať zvolené cookies |
Zmes na prípravu domácej horúcej čokolády. Je nastrúhaná na hoblinky /nejedná sa o práškovú zmes/, stačí ju rozpustiť a vychutnať.
Zloženie: kakaové bôby, kakaová hmota, kakaové maslo, trstinová šťava Panela BIO, sušené mlieko, obsah kakaovej sušiny minimálne 50%
Návod na prípravu: čokoládu rozpúšťame v vodnom kúpeli za občasného miešania, teplota nesmie presiahnuť 48°C, teda voda vám v kúpeli nesmie zovrieť. Po rozpustení do čokolády pridáme podla chuti studenú alebo horúcu vodu a rozšľaháme metličkou. Pripravený nápoj je určený k okamžitej spotrebe, ale dá sa uchovávať v chladničke po dobu maximálne 48 hodín.
Na 100g čokolády sa doporučuje pridať 50-75 ml vody, podla požadovanej hustoty nápoja.
Množstvo 100g je približne na dve porcie.