
Lahodnú bielu čokoládu skvele doplňuje svieža kyselkavá chuť marakuje. Táto kombinácia rozhodne stojí za ochutnanie!
Marakuja, mučenka, latinsky Passiflora edulis a v anglicky hovoriacich krajinách je známa ako passion fruit, je tropické ovocie. V čokoláde je použitá marakuja z Ekvádoru.
Táto ručne vyrobená čokoláda obsahuje 40% kakaového masla a je sladená panelou - šťavou z cukrovej trstiny v bio kvalite.
Čokoláda je zabalená v prírodnom kraftovom obale, ktorý ukrýva príbeh výroby čokolády od kakaových bôbov až po tabuľku, ktorú držíte v ruke. /Bean to bar/
Zloženie: Kakaové maslo, panela, sušené mlieko, marakuja minimálne 3%
Obsah kakaového masla minimálně 40%
Obsahuje alergén: mlieko
Bez lepku.
Neobsahuje lecitín ani konzervanty