![](https://www.kakaovysvet.sk/294-large_default/1kg-kakao-natural-1012-bio.jpg)
![](https://www.kakaovysvet.sk/294-large_default/1kg-kakao-natural-1012-bio.jpg)
Tieto stránky používajú na svoje fungovanie súbory cookies, ktoré sa ukladajú do Vášho počítača. viac informácií |
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia |
Prijať zvolené cookies |
Kvalitné kakao z nepražených kakaových bôbov v BIO kvalite
Kvalitné ekvádorské RAW kakao vám ponúkame aj v BIO kvalite.
Označenie 10/12 je percentuálny podiel kakaového masla v kakaovom prášku.
Kakaový prášok sa vyrába lisovaním kakaovej hmoty. Pri tomto procese sa oddeľuje časť kakaového masla a zvyšok hmoty sa pomelie na prášok.
Toto ekvádorské kakao je označované za jedno z najkvalitnejších, má výnimočnú chuť aj vôňu. Vyrába sa z nepražených kakaových bôbov odrody Arriba Nacional v RAW kvalite.
Nejedná sa o holandské kakao, ktoré je alkalizované, pri tejto metóde výroby sa totiž znižuje obsah zdraviu prospešných antioxidantov - flavonoidov, ktoré kakao obsahuje.