

Tieto stránky používajú na svoje fungovanie súbory cookies, ktoré sa ukladajú do Vášho počítača. viac informácií |
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia |
Prijať zvolené cookies |
Kvalitné kakao z vyrobené z nepražených kakaových bôbov
Označenie 10/12 je percentuálny podiel kakaového masla v kakaovom prášku.
Kakaový prášok sa vyrába lisovaním kakaovej hmoty. Pri tomto procese sa oddeľuje časť kakaového masla a zvyšok hmoty sa pomelie na prášok.
Toto ekvádorské kakao je označované za jedno z najkvalitnejších, má výnimočnú chuť aj vôňu. Vyrába sa z nepražených kakaových bôbov odrody Arriba Nacional v RAW kvalite.
Nejedná sa o holandské kakao, ktoré je alkalizované, pri tejto metóde výroby sa totiž znižuje obsah zdraviu prospešných antioxidantov - flavonoidov, ktoré kakao obsahuje.